INGREDIËNTEN:

  • 10 ronde courgettes, deksel verwijderd en uitgehaald
  • 5 grote rode paprika’s, gehalveerd, zaadlijsten verwijderd
  • Verse salie, fijn versneden
  • 1 dl olijfolie

Voor de vulling:

  • 1 courgette en 2 paprika’s, schoongemaakt en in kleine blokjes gesneden
  • 1 dl olijfolie
  • 2,7 kg Bolognaise Theo Coertjens
  • 500 g gratineerkaas 
  • Verse salie

BEREIDING & PRESENTATIE:

  • Verwarm de heteluchtoven voor op 180°C.
  • Schik de schoongemaakte courgette en paprika op de ovenschaal, besprenkel met de oliefolie en wat saliesnippers en plaats 10 min in de oven. Laat de groenten uitlekken.
  • Voor de vulling: Verhit de olijfolie en stoof er de paprika-courgetteblokjes in aan. Meng er de Coertjens Bolognaisesaus onder. Laat even doorstoven.
  • Vul de paprika en courgettes met de Bolognaisesaus en bestrooi met de kaas.
  • Laat gratineren onder de grill.
  • Serveer of laat afkoelen en verkoop in uw presentatietoog.