INGREDIËNTEN:
- 10 ronde courgettes, deksel verwijderd en uitgehaald
- 5 grote rode paprika’s, gehalveerd, zaadlijsten verwijderd
- Verse salie, fijn versneden
- 1 dl olijfolie
Voor de vulling:
- 1 courgette en 2 paprika’s, schoongemaakt en in kleine blokjes gesneden
- 1 dl olijfolie
- 2,7 kg Bolognaise Theo Coertjens
- 500 g gratineerkaas
- Verse salie

BEREIDING & PRESENTATIE:
- Verwarm de heteluchtoven voor op 180°C.
- Schik de schoongemaakte courgette en paprika op de ovenschaal, besprenkel met de oliefolie en wat saliesnippers en plaats 10 min in de oven. Laat de groenten uitlekken.

- Voor de vulling: Verhit de olijfolie en stoof er de paprika-courgetteblokjes in aan. Meng er de Coertjens Bolognaisesaus onder. Laat even doorstoven.
- Vul de paprika en courgettes met de Bolognaisesaus en bestrooi met de kaas.
- Laat gratineren onder de grill.
- Serveer of laat afkoelen en verkoop in uw presentatietoog.
