INGREDIËNTEN:
- 1 groot Turks brood
- 100 g kerstomaatjes
- 2 dl olijfolie
- 200 g gemengde jonge sla (mesclum)
- 400 g tabouleh (bereide couscoussalade)
- 1 blik van 850 g Coertjens Chili Sin Carne
- 3 g komijn en 3 g Baharat specerijenmix
- Verse gehakte kruiden (peterselie, munt, dragon)
BEREIDING & PRESENTATIE:
- Verhit de grillpan.
- Snijd het Turks brood in gelijke repen en besprenkel met de olijfolie. Grill kort op de hete pan.
- Verdeel de rest van de olie op de grillpan en pof er de kerstomaatjes in.
- Verwarm zowel de Coertjens Chili Sin Carne, afgewerkt met de specerijen, en de tabouleh.
- Schik de ‘mesclum’ salade met daarop de tabouleh en de Coertjens Chili Sin Carne.
- Werk af met het gegrilde brood en de kerstomaatjes. Breng op smaak met de vers gehakte kruiden.
