INGREDIËNTEN:

  • 1 groot Turks brood
  • 100 g kerstomaatjes
  • 2 dl olijfolie
  • 200 g gemengde jonge sla (mesclum)
  • 400 g tabouleh (bereide couscoussalade)
  • 1 blik van 850 g Coertjens Chili Sin Carne 
  • 3 g komijn en 3 g Baharat specerijenmix
  • Verse gehakte kruiden (peterselie, munt, dragon)

BEREIDING & PRESENTATIE:

  • Verhit de grillpan.
  • Snijd het Turks brood in gelijke repen en besprenkel met de olijfolie. Grill kort op de hete pan. 
  • Verdeel de rest van de olie op de grillpan en pof er de kerstomaatjes in.
  • Verwarm zowel de Coertjens Chili Sin Carne, afgewerkt met de specerijen, en de tabouleh.
  • Schik de ‘mesclum’ salade met daarop de tabouleh en de Coertjens Chili Sin Carne. 
  • Werk af met het gegrilde brood en de kerstomaatjes. Breng op smaak met de vers gehakte kruiden.