INGREDIËNTEN:

  • 10 tortillavellen
  • 2 blikken van 850 g Coertjens Chili Sin Carne
  • 30 sneetjes cheddarkaas 
  • 2 courgetten in fijne schijfjes
  • 1 dl olijfolie
  • 4 pijpajuinen, fijngehakt

BEREIDING & PRESENTATIE:

  • Verwarm de heteluchtoven voor op 180°C.
  • Neem 2 springvormen en bestrijk met olijfolie. Schik telkens een tortillavel en beleg met 3 sneetjes Cheddarkaas. Lepel daarop de Coertjens Chili Sin Carne en bedek met een tortillavel. Beleg opnieuw met cheddarkaas en schik nu de courgetteschijfjes. Verdeel opnieuw de Coertjens Chili Sin Carne en eindig met een tortillavel. Herhaal. Bestrijk de laatste tortilla met olijfolie en plaats gedurende 25 à 30 min in de warme oven.
  • Snijd in gelijke delen en presenteer. Werk af met de pijpajuin en serveer eventueel met zure room.