INGREDIËNTEN:

  • 2 kg beetgaar gekookte spaghetti
  • Blok Parmezaanse kaas of Grana Padano

Voor de groenten:

  • 2 dl olijfolie
  • 2 rode ajuinen, schoongemaakt en fijngehakt
  • 2 aubergines in blokjes
  • 1 courgette in blokjes
  • 2 paprika’s, zaadlijsten verwijderd, in blokjes
  • 10 fijne wortelen in plakjes
  • 300 g champignons in schijfjes
  • 4 dl groentebouillon
  • 2,7 kg BOLOGNAISE Theo Coertjens
  • Verse salie en oregano

BEREIDING & PRESENTATIE:

  • Verhit de olijfolie en stoof er de ajuin en aubergine samen in aan. Voeg na een 5-tal minuten de paprika-courgetteblokjes, wortel en champignonplakjes toe. Laat opnieuw een 5-tal minuten doorstoven en blus met de bouillon. Kook het geheel beetgaar en werk af met de Coertjens Bolognaisesaus. Laat even doorkoken op zacht vuur.
  • Serveer met de warme spaghetti en werk af met wat vers geraspte kaas.

TIP: De Coertjens Bolognaisesaus kan perfect gepersonaliseerd worden met je favoriete groenten en als ‘toog’ saus verkocht worden. De saus is ook perfect stabiel au bain-marie en kan desgewenst in portie vacuümverpakt en zelfs ingevroren worden.