INGREDIËNTEN:
- 2 kg beetgaar gekookte spaghetti
- Blok Parmezaanse kaas of Grana Padano
Voor de groenten:
- 2 dl olijfolie
- 2 rode ajuinen, schoongemaakt en fijngehakt
- 2 aubergines in blokjes
- 1 courgette in blokjes
- 2 paprika’s, zaadlijsten verwijderd, in blokjes
- 10 fijne wortelen in plakjes
- 300 g champignons in schijfjes
- 4 dl groentebouillon
- 2,7 kg BOLOGNAISE Theo Coertjens
- Verse salie en oregano
BEREIDING & PRESENTATIE:

- Verhit de olijfolie en stoof er de ajuin en aubergine samen in aan. Voeg na een 5-tal minuten de paprika-courgetteblokjes, wortel en champignonplakjes toe. Laat opnieuw een 5-tal minuten doorstoven en blus met de bouillon. Kook het geheel beetgaar en werk af met de Coertjens Bolognaisesaus. Laat even doorkoken op zacht vuur.

- Serveer met de warme spaghetti en werk af met wat vers geraspte kaas.

TIP: De Coertjens Bolognaisesaus kan perfect gepersonaliseerd worden met je favoriete groenten en als ‘toog’ saus verkocht worden. De saus is ook perfect stabiel au bain-marie en kan desgewenst in portie vacuümverpakt en zelfs ingevroren worden.