INGREDIËNTEN:

  • 10 ronde pizzabodems
  • 2,7 kg BOLOGNAISE Theo Coertjens
  • 80 sneetjes mozzarellakaas
  • Verse salie, rozemarijn en oregano, fijngehakt
  • Enkele druppels piment/olijfolie saus

BEREIDING & PRESENTATIE:

  • Verwarm de heteluchtoven voor op 220°C.
  • Schik de pizzabodems op je ovenschaal of pizzasteen. 
  • Verdeel de Coertjens Bolognaisesaus op de pizzadeegvellen en strijk mooi open, blijf telkens minimum 1 cm van de rand.

2 mogelijkheden:

    Toogpresentatie:

  • Werk de pizza af met de mozzarellakaas en de kruiden, verpak en schik in de toonbank of voor traiteurverkoop.

    Kant-en-klaar:

  • Werk de pizza af met de mozzarellakaas en bak in uw warme oven.
  • Serveer en werk af met de geurige kruiden en enkele druppels pimentolie.